Названо найкращі кондитерські світу

На сьогоднішній день найбільша концентрація кращих кондитерських світу знаходиться у Франції. Вони заслужено користуються світовим визнанням і славою. Легендарні мигдальні печива макарони, еклери і безе були придумані саме тут. Але не тільки французькі майстри здатні вразити ласунів.

Список найкращих кондитерських світу склав BigPicture:

Кондитерська П’єра Ерме. Асортимент закладу оновлюється двічі на рік; кондитер П’єр Ерме, подібно кутюр’є Високої моди, представляє солодкі колекції сезонний осіньзима і весналіто.

Кондитерська Садахару Аокі. Десерти закладу є фьюжн. Кондитер Садахару Аокі зумів створив цілий асортимент традиційних французьких ласощів з японською ноткою смаку. Наприклад, торт Опера «Зелений чай».

Кондитерська Аокі. На відміну від французів, Садахару Аокі лякається несподіваних смакових поєднань. Любить експерименти із солодкосолоними альянсами. Аокі часто використовує японські сезонні продукти юзу, японський гострий перець, чорний кунжут, червону квасолю, японські сливи «розумі». Але його абсолютний фаворит зелений чай: кожен місяць його привозять з Японії по 200 кілограмів.

Кондитерська Демель. Це легендарний заклад, чия історія бере свій початок з 1778 року, розташована на вулиці Кольмаркт у Внутрішньому Місті. На сьогоднішній день славиться тортами «Захер», «Добош», «Демель». Тут продаються солодощі, гідні королів і королев, не дарма ж кондитерська Demel була офіційним придворним постачальником десертів. Всі технології та традиції тих часів збереглися до цих пір, тому можна не сумніватися, що точно такий же «Захер» або полуничні кошики откушивали сам імператор Франц Йосиф.

Кондитерська Ladurée. Історія закладу бере свій початок з 1862 року. Саме тут в 1930 році вперше придумали склеювати два печива між собою за допомогою начинки, «давши життя» відомого на весь світ десерту — мигдальне тістечку макаронів. На сьогоднішній день кондитерські Ladurée можна відвідати не тільки у Франції, але і в Великобританії, Італії, Люксембурзі, Лівані, Монако, ОАЕ, Саудівської Аравії, Швейцарії, Японії та інших країнах.

Кондитерська Адріано Зумбо. Заклад славиться головним чином своїм тортом під назвою «Ангельський торт V8», який вважається найдорожчим у всій Австралії. Роботи Адріано Зумбо викликають захоплення як у публіки, так і у найсуворіших критиків. Знаменитий кондитер і своїми смачними недорогими круасанами і тортами, а також такими шедеврами, як Ангельський торт V8. Автор вважає виготовлення цього торта найбільш складним.